Claudia Sander, Hannover, Duitsland

5 jaar geleden besloot ik om niet meer op dieet te gaan en te accepteren dat ik nooit een slank figuur zou krijgen. Nadat ik deze beslissing had genomen kwam ik via een vriendin in contact met VIANESSE.

Omdat ik haar een plezier wilde doen besloot ik te luisteren naar het verhaal over VIANESSE. Na het verhaal gehoord te hebben ben ik toch begonnen VIANESSE te gebruiken. Niemand had ik het verteld zodat ik geen commentaar zou krijgen als dit ook weer zou mislukken.

Na 2 weken stond ik voor de spiegel in de badkamer en zag ik dat mijn cellulite duidelijk minder was geworden. Dat was voor mij het teken dat VIANESSE echt werkt want dat was met geen ander dieet ooit gelukt. Ik heb al mijn vrienden en bekenden gebeld en een VIANESSE avond gegeven.

Iedereen was enthousiast en begon gelijk met de producten. Dat was ook meteen mijn start als verkooppartner van VIANESSE. Inmiddels heb ik al 5 jaar een slank figuur en help nog steeds veel mensen gezond en slank te worden als VIANESSE partner.

Met vriendelijke groet,

Claudia Sander

Translate this Website

Facebook Twitter Linkedin

Vianesse Zoekers

Vianesse en ook :

"alcoholverslaving"
"alcoholiekers"
"drankprobleem"
"ontwenning"

"aanvangspakket"
"startpakket"
"maandpakket"
"kauwdrops"
"proteines"
"eiwitten"
"aminozuren"

"drankproblemen"
"suikerziek"
"abonnement"
"geestesziek"

Vianesse Kauwdrops en Professional Body Shape Naturel Vanille Choco --- Actief Vianesse Partner & Verdeler met Abonnement